Fino Fresco op vakbeurzen

Fino Fresco presenteert zich op de belangrijke vakbeurzen voor de AGF. Waaronder de jaarlijkse Fruit Logistica in Berlijn, dé internationale beurs voor de verssector.

 

 

Fino Fresco QR-code

Fino Fresco-producten laten zich op vele manieren verwerken en bereiden. In nauw overleg met een Italiaanse chef-kok werd speciaal daarvoor een aantal recepten ontwikkeld. Deze kennen een eenvoudige bereidingswijze. Ze zijn bovendien gemakkelijk te vinden: op alle consumenten verpakkingen bevindt zich een QR-code. Wie deze met een smartphone scant, wordt rechtstreeks naar de recepten geleid.

Proeven op locatie, de beste kennismaking

De consument maakt het beste kennis met Fino Fresco door zelf te proeven. Daarom zijn we regelmatig op locatie voor proeverijen bij groentespeciaalzaken, op markten en op versafdelingen van retailers. Ons promotieteam serveert slaspecialiteiten, vers gedroogde tomaten en sladressings. Maar ook delen we productinformatie en promotiemateriaal uit. Geïnteresseerd in een proeverij bij ú op locatie? Neem dan contact op met Gebr. de Mooij Amsterdam B.V.

Fino Fresco promotiemateriaal

Afnemers van Fino Fresco-producten kunnen beschikken over diverse soorten promotiemateriaal.

Het complete productenoverzicht is te vinden op een overzichtelijke folder die ook de verpakkingsmogelijkheden toont. Daarnaast is er een handzame flyer (A5) met korte productbeschrijvingen én er is een reclameposter op A3-formaat.